Thursday, December 8, 2011

Yeaahh..!!! dpt duit free lagi..!!!


Salam..

Episod kali ni ryenz ingin berkongsi satu program baru (takla baru sangat, ryenz je baru join..hehe) yang boleh buat duit secara klik tanpa keluarkan modal totally. SAYS.MY merupakan satu program jana wang yang terbaru dari syarikat Malaysia yang berdaftar, Seperti nuffnang juga, says.my ini juga menjana wang melalui iklan-iklan yang dipaparkan. Wang yang diberi dikira sebagai upah kita membantu menyebarkan iklan-iklan mereka. Dont worry, iklan-iklan yang disiarkan tidak menyalahi undang-undang dan agama.

Kelebihan says.my ini ialah kita boleh mempromosi iklan-iklan tersebut melalui Facebook, Twitter, Blogger dan banyak lagi. So, peluang untuk kita menjana wang lebih tinggi, dengan ramainya friends yang click. Begitu mudah, semudah alif ba ta..hehe.. Kiraan says.my ini agak lumayan dengan sekali klik sebanyak RM0.20 terjana untuk kita mengikut iklan tertentu. Dan kita akan dibayar RM1.00 setiap invite friend joined this program.

Oklah cakap banyak2 pun korang belum tentu faham, ryenz cuba tunjukkan cara yang mudah dibawah:
1. Daftar di SAYS.MY
2. Isi maklumat yang diminta
3. Completekan mission - invite al least 3 friend, share 2 campaign.

Ok Settle, then ryenz nk kongsikan rakan yang telah mendapat bayaran daripada program ini.Sampai disini sahaja yang boleh ryenz kongsikan, semoga kita sama-sama dapat menjanakan wang sebagai duit tambahan dengan gembiranya..yeaahhhhh.!!!! dan perkara paling penting kita boleh bantu kawan2 lain dengan klik iklan mereka di fb, tweet dan blog atas konsep sedekah tanpa keluarkan sesen pun, apalah sangat RM0.20 tu.. baguskan..

Lebih informasi boleh klik sini

Sekian, Terima Kasih.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails