Wednesday, February 10, 2010

Al-fatihah ila blogger hamiza..


Assalamualaikum sahabat2 pembaca yang dikasihi Allah semua..

Korang kenal pemilik blog ini? hamiza-nky.blogspot.com..
Korang selalu walking ke blog beliau baca artikel2 di sana?..banyak artikel-artikel bermanfaat dan isu-isu semasa terkini.

Tapi kini beliau tidak mampu lagi untuk memberi peringatan untuk kita, menyebarkan dakwahnya dan melaporkan isu-isu semasa berkenaan agama.

Baru tadi saya walking ke blog beliau dan membaca artikel terbaru diblog beliau yang sangat menyedihkan. Setiap hari saya ke blog beliau menanti post terbaru dan mengambil faedah darinya. Tetapi tadi blog beliau telah diambil alih oleh wakilnya..

Assalamualaikum..
Kepada semua warga pembaca blog Hamiza-NKY ini, Saya adalah wakil kepada KAMARIAH BT MD YUSOF (HAMIZA [Nama panggilan] ).. Dengan ini, saya harap dapat sedekahkan Al-fatihah utk beliau yang telah menghembuskan nafas terakhirnya pada jam 5.30a.m 7hb Februari 2010 di h0spital Sg.Bul0h..

Saya berharap anda semua dapat memaafkan Arwah sekiranya terlanjur kata dan sebagainya. Saya berharap anda semua dapat memanfaatkan artikel-artikel yang telah dipostkan oleh beliau sebelum ini. Semoga segala yang baik mudah-mudahan Allah memberikan ganjaran kepada Arwah. Harapan saya sebagai wakil beliau, sm0ge Arwah ditempatkan bersama dgn 0rg2 yang beriman. Aminn.. Al-Fatihah.....

Terasa sangat sedih atas kehilangan beliau kerana ketulusan hati beliau memberi kita peringatan dan kesedaran dalam setiap artikelnya. Saya masih tidak tahu apakah penyakit yang dihadapinya. Semoga Allah menerima segala amalan Allahyarhamah dan menempatkan beliau dikalangan para solihin..aminnn..

20 comments:

Syazleen Ismail said...

al fatihah

farenova said...

al-fatihah

Nik Norzuliana Nik Mat said...

al-fatihah utk beliau

Si CiLiK said...

Innalillah......

icelemon said...

alfatihah untuk nya..
dan salam takziah untuk nyer juga.

mello said...

al-fatihah.. moga rohnya ditempatkan dikalangan org-org yg beriman..

delour said...

alfatihah..

diDEN™ said...

dimulakan dengan bismillah...
Al-fatihah..

h4ni3 said...

al Fatihah..

Solehah said...

innalillah...Al fatihah..

touyakaruma said...

Al-Fatihah untuk beliau

Iza said...

Innalillah...
Al-Fatihah.....
Kenal sgt dgn dia walaupun hanya di alam maya....
Patutla dia dah tak pernah datang lagi bagi komen di Teratak Usang. Rasa kehilangan sangat2 kerana blognya tu banyak info yang boleh dimanfaatkan bersama. Moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh. Amin....

SkreMpes! said...

Semoga Allah mencucuri Rahmat ke atas Rohnya. Amin. Al-Fatihah

Siddique87 said...

Al-fatihan,Semoga Allah mencucuri Rahmat ke atas Rohnya. amin..sedih sangat..

sukiminna said...

alfatihah

cik iman said...

al fatihah...
smoga dirinya tenang di sana..
sakit ape ye??

Faarihin said...

Al-Fatihah..
Semoga rohnya di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..

nabil said...

al-fatihah

zulhilmi bdk blur said...

al-Fatihah

DaHLia said...

alfatihah...semoga ditempatkan di kalangan orang yg beriman dn beramal soleh

Related Posts with Thumbnails